نسل پنجم تلفن همراه زیربنای تحول دیجیتال است
کد خبر: 32611
دوشنبه 4 اسفند 1399
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی گفت: نسل پنجم تلفن همراه (5G) تنها یک تکنولوژی جدید در امتداد سایر تکنولوژیهای ارتباطی نیست، بلکه یک زیست بوم کامل ارتباطی است که زیربنا و زیرساخت تحول دیجیتال بوده و در همه عرصهها تاثیرگذار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حسین فلاح جوشقانی در مراسم افتتاح پنجمین سایت 5G اپراتور ایرانسل در شیراز افزود: راهاندازی اولین سایت نسل پنجم تلفن همراه در شیراز نقطه شروع تحول ارتباطی در این شهر است اما توسعه واقعی بخش ICT وابسته به توسعه متوازن و همگرایی بخش ارتباطات ثابت و سیار است که نسل جدید ارتباطات را کامل میکند.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: این همگرایی با مشارکت تمام فعالان حوزه ICT، اپراتورها و دستاندرکاران و سایر دستگاهها مانند استانداریها، شهرداریها و ... محقق میشود.
وی با اشاره به آثار منفی شیوع بیماری کرونا گفت: در شرایط سخت یکسال گذشته، بستر ارتباطات، شرایط مناسبتری را از نظر اطلاعرسانی، ارایه خدمات آموزشی، بهداشتی و ... برای گذر از این دوران فراهم کرد به گونهای که از یکسال پیش تاکنون استفاده از ظرفیت شبکهها و سرویسهای ارتباطی به ویژه در زمینه تلفن همراه بیش از 2/5 برابر رشد داشته است.
همچنین در این مراسم مدیرعامل شرکت ایرانسل با اشاره به اینکه بخش ICT زیرساخت توسعه و تحول در کشور است گفت: در شرایط ناشی از کرونا نسل سوم و چهارم تلفن همراه کمک قابل توجهی به مردم کرده است.
بیژن عباسی آرند افزود: اپراتور ایرانسل برای ایجاد و دسترسی به 5G از یکسال و نیم پیش اقدامات خود را شروع کرده است و در حال حاضر شبکه ارتباطی ایرانسل در شرایطی قرار دارد که درصورت نصب تجهیزات نسل پنجم، مشترکان با سیم کارتهایی که در اختیار دارند می توانند به سرویسهای نسل پنجم تلفن همراه دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بهره مندی از سرویسهای نسل پنجم با حمایت وزارت ارتباطات، رگولاتوری و همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت فراهم شده است، گفت: تصور لوکس بودن سرویسهای مبتنی بر 5G درست نیست و در آینده ای نه چندان دور نیازهای مربوط به استفاده از این تکنولوژی در جامعه شکل می گیرد.
عنایت اله رحیمی استانداری فارس نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش های دست اندرکاران حوزه ICT گفت: در حال حاضر توسعه همه جانبه کشورها در بستر توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات سرعت می گیرد.
وی افزود: توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات زمینه رشد مولفه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را فراهم می کند و افزایش سرعت تبادل اطلاعات، کاهش هزینه رفت و آمد، کاهش آلایندگی و ... از نتایج مثبت توسعه فناوری اطلاعات است.